Luontaistuotteet.com

Luontaistuotteilla erektiota parantamaanSuomessa arvioidaan olevan yli 300 000 miestä, jotka kaipaisivat apua erektion parantamiseen. Monet heistä ovat tänä päivänä löytäneet apua luontaistuotteista, joiden suosio onkin kasvanut kovaa vauhtia muiden potenssilääkkeiden rinnalla. Mieskunto on miehelle sydämen asia, mutta se joka tarvitsee apua erektion parantamiseen ei siitä useinkaan kovin mielellään puhu. Mikä onkin aivan ymmärrettävää: onhan mieskunnon puute usein kova kolaus itsetunnolle.

Syitä ja taustatekijöitä erektiohäiriöihin löytyy monia. Suuri taustatekijä seksuaali- niin kuin muissakin ongelmissa ovat henkiset paineet ja stressi. Nuorilla miehillä erektiohäiriöt usein juontavatkin juurensa enemmän henkisistä kuin fyysisistä oireista. Tällaisia erektiohäiriön takana olevia ongelmia voivat olla esimerkiksi suorituspaineet, kokemattomuus tai muu henkinen epätasapaino. Vanhemmilla miehillä erektiohäiriöiden takana voi usein olla myös iän mukanaan tuomat fyysiset syyt. Suomen kuuluisan luontotohtori Tolosen mukaan erektiohäiriö voi esimerkiksi ennustaa mahdollista tulevaa sydänsairautta. Tohtori Tolonen suositteleekin erektion parantamiseen karnosiinia, mikä on luontaistuote, joka myös suojaa verisuonia ja sydäntä.

Kun puhutaan psyykkisestä erektiohäiriöstä, tarkoittaa se, että aivot eivät tuota impulsseja, jotka ovat riittävän voimakkaita peniksen paisuvaiskudoksen täyttämiseen. Tällöin siis muuten normaali ja toimintakykyinen penis ei kykene tyydyttävään yhdyntään. Fyysisissä häiriöissä sen sijaan aivoimpulssit voivat lähettää hyvinkin voimakkaita signaaleja, mutta peniksen paisuvaiskudos ei vain täyty. Nämä fyysiset ja psyykkiset ongelmat kulkevat usein käsi kädessä ja täydentävät toisiaan. Suorituspaineita ja pelkoa alkaa kerääntyä jos yhdyntä ei onnistu, ja näin tämä häiriö alkaa ruokkia itse itseään.

Luontaistuotteita erektion parantamiseen löytyy monilta eri valmistajilta, joilla on pitkä kokemus luontais- ja terveyttä edistävien tuotteiden valmistuksessa. Monet lääkärit suosittelevat erektiohäiriöistä kärsiville miehille synteettisiä testosteronipotenssilääkkeitä. Näiden lääkkeiden käytöllä on kuitenkin tutkimuksissa havaittu olevan haitallisia vaikutuksia muun muassa aivoille ja käyttäytymiselle. Synteettisten potenssilääkkeiden on esimerkiksi todettu aiheuttavan miesten aggressiivista käytöstä sekä taipumusta itsemurhiin. Typpioksidin (NO) tuotanto on elintärkeä tekijä toimivan erektion saavuttamisessa. Seksuaalinen kiihotus lähettää aivoista signaalin, mikä lisää typpioksidin tuotantoa, mikä taas puolestaan lisää veren virtausta peniksen valtimoissa ja aiheuttaa erektion. Jos typpioksidin tuotanto ei ole riittävää, niin esiintyy erektiohäiriöitä.

Luontaistuotteissa erektion parantamiseen käytetään raaka-aineina muun muassa sinkkiä ja karnosiinia, jotka ovat luonnollisia aineita, ja jotka elimistömme pystyy muuttamaan typpioksidiksi. Typpioksidin syntyä estävät muun muassa kohonnut verensokeri sekä piilevä sinkin puute. Tämä selittääkin, miksi suuri osa aikuisiän diabeetikoista kaipaa apua erektion parantamiseen. Luontaistuotteet ovat tähän hyvä ja turvallinen apu.

Erektion parantamiseen tarkoitetuissa luontaistuotteissa käytetään yleisesti myös muita puhtaita ja luontaisia raaka-aineita. Monia näistä luonnon omista raaka-aineista on käytetty eri kulttuureissa lääkkeinä erektion parantamiseen ja muihin vaivoihin jo vuosisatojen ajan. Tällaisista luonnontuotteista voidaan mainita esimerkiksi Muira Puama, jota kutsutaan myös nimellä potenssipuu. Etelä-Amerikan intiaanit ovat käyttäneet tätä elinvoimaa antavaa ja seksuaalihaluja kohottavaa luontaistuotetta mieskunnon parantamiseen perinteisesti jo iät ja ajat. Muita erektion parantamiseen käytettyjä luontaistuotteiden raaka-aineita ovat esimerkiksi guarana (poistaa väsymystä, lisää kestävyyttä ja seksuaalisia haluja), sinkki (antioksidantti, joka vastustaa vanhenemismuutoksia, parantaa sperman laatua, säätää typpioksidin tuotantoa, tehostaa immuunijärjestelmän normaalia toimintaa kohottaen yleistä terveyttä ja hyvinvointia, kuntoa ja kestävyyttä), seleeni (antioksidantti, joka suojaa soluja, torjuu vanhenemista sekä pitää yllä kuntoa ja kestävyyttä), niasiini, ginseng ja monet muut. Näiden lisäksi erektion parantamiseen tarkoitetuissa luontaistuotteissa käytetään monia vitamiineja ja muita yleistä terveyttä parantavia aineita.

 

  • Luontaistuotteita erektion parantamiseen löytyy paljon ja useilta tunnetuilta eri valmistajilta, kuten Tri Tolonen ja Bioteek.
  • Tuotteita mieskunnon parantamiseen voi ostaa hyvin helposti ja kätevästi esimerkiksi netin luontaistuotteita myyvistä verkkokaupoista.
  • Kokemuksia erektioon vaikuttavista luontaistuotteista löytyy paljon. Monet niistä ovat erittäin positiivisia, ja useat vanhemmat miehet ja heidän partnerinsa ovat ikuisesti kiitollisia ja vannovat näiden luontaistuotteiden nimeen.
Siirry alkuun