A.Vogel Passiflora
12,99€
Serene-UM vet, 30 tabl.
11,90€
Virbac VeggieDent makupala koirille, alle 10kg
9,90€
MSM Alavis, 1000 g, Silver
44,90€
Virbac Epi-Otic vet korvanpuhdistaja 125 ml
16,90€
Biofarm Pii-pet vet, 100 kpl
10,90€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
A.Vogel
Maxim
Silver
Biofarm
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Shopping4net luontaistuotteet
Voimia.com
Poista kaikki suodattimet

Eläintuotteet

18 tuotetta 3 kaupasta

Eläinten lääkintä ja ravitsemus

Eläinten yleistä vointia, vaivoja ja monia sairauksiakin on mahdollista hoitaa ravitsemuksellisesti. Myös eläinten mielialaa voi tasoittaa ravintolisillä, jolloin käyttäytyminen voi muuttua rauhallisemmaksi ja ennustettavammaksi.

Kotieläimen omistajille tutuimpia lääkkeitä ovat lienee mato- ja loislääkkeet, joita kaikille kissoille ja koirille suositellaan annettavaksi kahdesta neljään kertaan vuodessa. Käsikaupassa on kotieläimille myös silmätippoja, särkylääkkeitä sekä rauhoittavia aineita, kuten feromonisuihketta, jolla eläintä voi rauhoittaa esimerkiksi ennen eläinlääkäriin menoa ja auttaa matkapahoinvointiin.

Koiran ravitsemus

Koirien ja kissojen valmisravinto on tarkkaan tutkittua ja siten myös monipuolista ja ravintorikasta. Näin on kuitenkin usein vain kalliimmissa ja laadukkaammissa ruuissa. Mikäli syötät kotieläimelle koti- tai raakaruokaa tai edullisempia marketin raksuja, se saattaa kärsiä suojaravintoaineiden puutteesta. Tällöin antioksidanttien ja rasvahappojen antaminen olisi tärkeää eläimen hyvinvoinnille.

Käytöshäiriöistä koiraa tai rajuista hormonivaihteluista kärsivää koiraa voi yrittää myös hoitaa kalaöljyvalmisteilla. Omega 3 -rasvahapot ovat yhtä tärkeitä koiran kuin ihmisenkin aivoille. Myös koiran turkin kunnosta näkee, kuinka riittävä määrä oikeanlaisia rasvahappoja auttaa.

Ravintoöljyt ja täysrehut

Luontaistuotekaupoista ja apteekeista saa ravintoöljyjä ja täysrehuja, joilla voi täydentää koiran ja kissan ravintoa. Esimerkiksi lisäaineettomat Nutrolin-tuotteet sisältävät erikoiskalaöljyä, josta saa aivojen ja silmien kehittymiselle välttämätöntä DHA -rasvahappoa. Lisäksi ne sisältävät auringonkukka- ja pellavaöljyä, joista saa linolihappoa ja alfalinoleenihappoa, luonnollista E-vitamiinia ja luonnollista antioksidanttiseosta.

Siirry alkuun