Luontaistuotteet.com

Dieettipaketit toimivat painonpudotuksessa

Dieettipaketit ovat oivallinen keino aloittaa painonpudotus yhdessä kuntoilun kanssa. Laihduttamisen aloittaminen voi tuntua jo ajatuksena raskaalta, koska jos kiloja haluaa pudottaa pysyvästi ja terveellisesti, niin ruokavalioon ja lisäravinteisiin on tutustuttava ihan aluksi. Diettipaketin avulla sopivat lisäravinteet on valittu puolestasi ja sinun on mahdollista keskittyä liikuntaan ja terveelliseen ruokavalioon.

Dieettipaketin käyttö

Diettipaketteja on suunnattu usein eri painonpudotustavotteiden mukaan. On olemassa paketteja heille, jotka haluavat pudottaa 5-10 kiloa ja heille joiden tavoitteena on pudottaa 10-15 kg. Nämä painonpudotukseen keskittyvät diettipaketit voivat sisältää 3-6 viikon annoksen ateriankorvikkeita, joiden avulla on mahdollista päästä painotavoitteisiin. Osa diettipaketeista on tehty tukemaan terveellistä ruokavaliota ja liikkumista, jolloin lisäravinteilla ei korvata muuta syömistä. Osa diettipaketeista on taas suunnattu erityisesti naisille. Diettipaketteja kannattaa vertailla ja valita niistä rauhassa itselle sopivin.

Liikunnan ja terveellisen ruokavalion tukemiseen kehitetty diettipaketti sisältää Fitnesstukulla seuraavat tuotteet: 

1. Proteiinijauhetta, joka nopeuttaa palautumista, lisää lihasmassaa ja edesauttaa rasvanpolttoa.

2. Aminohappoa Bcaa, jota käytetään treenin aikana. Edistää lihaskasvua ja palautumista

3. Omega-3 rasvahappoja, jotka ovat elimistölle välttämättömiä rasvahappoja. Pitää yllä terveyttä ja suorituskykyä.

4. Rasvanpolttovalmiste, joka auttaa sinua saavuttamaan kiinteämmän kropan.

Dietin aikana kannattaa aina miettiä myös aikaa alun tehodietin jälkeen. Pysyvän muutoksen saamiseksi on syytä tarkastella omia ruokailutottumuksia ja liikkumista. Jos aloitat dietin paketilla, jossa syödään ainoastaan ateriankorvikkeita, sinun tulee suunnitella kevyempi ruokavalio, jota voit alkaa toteuttamaan heti strarttipaketin jälkeen. 

Siirry alkuun