Active Body Trim CLA
19,99€
SmartSupps CLA kapselit
23,90€
Tonalin CLA Vahva
28,00€
CLA Advanced, Star Nutritionin
16,90€
Leader CLA+ Strong 100 kpl
9,99€ 13,99€
Figurel CLA 80+Kromi, Hankintatukku
28,95€
Valitse kategoria
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Valitse tuotemerkki
X
Elexir Pharma
FINNMAX
Hankintatukku
Leader
Muscletech
Self Omninutrition
Tonalin
Fitmiss
Nutriworks
Olimp
Smartsupps
Starnutrition
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net luontaistuotteet
Poista kaikki suodattimet

Cla

15 tuotetta 4 kaupasta

CLA on rasvapolton mestari

CLA on yksi ehdottomasti suosituimpia lisäravinteita kuntosaliharrastajien sekä fitnessurheilijoiden joukossa. Onhan tuo kyseinen aine tuonut sellaisen helpotuksen rasvanpolttoon ja lisän, että toista yhtä tehokasta ja terveellistä saa hakea. CLA eli konjugoitunut linolihappo polttaa rasvaa elimistössä ja tukee näin painonpudotusta ja kiinteytymistä. Eikä tuossa vielä kaikki, sillä CLA estää tutkimuksien mukaan jopa syöpää ja osallistuu lisäksi diabeteksen lisätautien, allergioiden, reuman, astman sekä sydän- ja verisuonisairauksien hoitoon ja ehkäisyyn. Ei siis mikään vähäpätöinen lisä ole kyseessä. CLA on ainut terveellinen transrasva tällä hetkellä ja sitä saa maitotuotteista, naudasta, lampaasta sekä kananmunasta. Elimistö ei itse pysty sitä tuottamaan, joten se on hankittava ravinteiden kautta itselleen, jos sitä haluaa. CLA estää rasvan imeytymisen elimistöön ja siirtää sen kätevästi lihaksiin, jotka puolestaan polttavat rasvan.

Tehoa harjoitteluun CLA ravintolisästä

Cla on yhä suositumpi ravintolisiä ihmisten joukossa ja nykyisin sitä onkin saatavilla erilaisissa muodoissa. C.L.A. Booster Green Tea rasvanpolttaja on teetä, joka sisältää sekä CLA:ta että vihreää teetä. Tämä on erittäin tehokas yhdisteltä, sillä CLA polttaa rasvaa ja Vihreä Tee myös lisää lämmöntuotantoa, vähentää ruokahalua sekä lisää rasvanpalamista. Tämä tuote suositellaan otettavan 3-6 kapselia päivässä. 

CLA:ta on olemassa myös jauhettuna. 100% Platinum CLA  Powner on juurikin tällaista jauhettua CLA:ta. Se on helppo ottaa, sillä jauheen voi sekoittaa juomaan ja nauttia. Maku on melko neutraali, joten nauttiminen onnistuu veden kuin maustetunkin juoman kera. Tämä tuote imeytyy todella hyvin ja sitä suositellaan otettavaksi 1-5 kertaa päivässä 1 mitallinen. 100% Platinum CLA Powner auttaa elimistön normaalia immuunijärjestelmää, sillä CLA sisältää myös antioksidatiivisia ominaisuuksia. 

 

Siirry alkuun