Luontaistuotteet.com

Kastikkeet ja lisukkeet

13 tuotetta 1 kaupasta

Kastikkeet ja lisukkeet aterioille

Laadukkaat luomutuotetut ja hyvistä raaka-aineista valmistetut valmiit kastikkeet tuovat helppoutta ja makua ravintotietoisenkin ruokapöytään!

Joskus ravinnostaan tietoisenkin on hyvä päästä vähän helpommalla aterioiden suhteen. Joskus voi löysätä ja keittää valmiin hyvän nuudelin tai täysjyväpastan ja heittää sen kylkeen valmin pastakastikkeen!

Tämä onnistuu paremmalla omallatunnolla, kun valmiit kastikkeet ja lisukkeet on valmistettu laadukkaista raaka-aineista ja ne on reiluja ja luomuja. Luontaistuotekauppojen, kuten esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalon ja Fitnesstukun valikoimista löytyy erittäin hyviä vaihtoehtoja korvaamaan arkiruoka tai ainakin helpottamaan sitä. 

Pastakastikkeet luomuna ja valmiina

Hyvä esimerkki ovat valmiit pastakastikkeet. Esimerkiksi Urtekramin laadukkaan, luomuraaka-aineista valmistetut kastikkeet ovat paitsi ravintorikkaita myös maukkaita. Samoin tomaattisoseet ja chili-paprikasoseet sekä ketsupit, jotka on kaikki säilötty lasipulloon tai pahviseen tetraan. Tällöin ei ole pelkoa, että metallitölkin pinnasta irtoaisi mitään myrkkyjä ruokaan.

Walden Farmsin kalorittomat ruoka-aineet laihduttajalle

Laihduttaja saattaa olla kiinnostunut ennen kaikkea Walden Farmsin tuotteista, jotka on kaikki suunniteltu nimenomaan helpotukseksi painonhallintaan. Salaatinkastikkeissa ja levitteissä tulee huomaamatta syötyä paljon rasvaa ja kaloreita. Walden Farmsin tuotteet on suunniteltu korvaamaan nämä "piilokalorit". Onkin laskettu, että korvaamalla näillä tuotteilla piilokalorit, kalorinsaanti laskee reilu 300 kaloria päivässä, mikä tekee kiloissa noin 15 vuodessa!

Walden Farmsin valikoisimma on esimerkiksi erimakuisia maukkaita salaatinkastikkeita sekä levitteitä. Levitteet sopivat leivän päälle tai herkuksi, kuten suklaanmakuinen maapähkinältä maistuva levite. Tuotteet valmistetaan kasvikuiduista ja luontaisista aromeista, eikä niissä ole lainkaan kaloreita.

Siirry alkuun