Luontaistuotteet.com
Carnitine Core Liquid, 459 ml, Citrus, Muscle Pharm
19,90€
Whey Refresh, 500 ml, eri makuja, tropical
39,00€
Fitness Shake Low Carb, 330 ml, multipower
29,10€
24 x Celsius, 355 ml
47,52€
12 x Oh Yeah RTD, 414 ml, eri makuja
38,40€
Naturdiet Drinkmix -juomajauhe, suklaa, friggs
23,20€
Valitse kategoria
Valitse tuotemerkki
X
Allevo
Chained Nutrition
Muscle Pharm
Naturdiet
Nutrilett
Biotech
Celsius
Friggs
Multipower
Tropical
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net luontaistuotteet
Voimia.com
Poista kaikki suodattimet

Ateriankorvikejuomat

38 tuotetta 4 kaupasta

Ateriankorvikejuomat välipalaksi tai laihdutuksen tueksi

Ateriankorvikkeet ovat suosittu laihdutusmuoto ja välipala. Markkinoiden ateriankorvikevalikoimat ovatkin laajentuneet viime vuosina huimasti. Suositut Allévon, Nutrilettin ja monien muiden tuotemerkkien juomat tuntevat jo monet. Ateriankorvikejuomat ovat kätevä ja terveellinen välipalavaihtoehto myös muille kuin laihduttajille.

Runsas proteiininsaanti pitää nälän loitolla

Ateriankorvikejuomat sisältävät yleensä runsaasti proteiinia, joten pienestä kalorimäärästä huolimatta ne pitävät yleensä hyvin nälkää. Runsas proteiininsaanti auttaa myös tutkitusti säilyttämään lihasmassaa laihdutettaessa. Ateriankorvikevalmistajat suosittelevat laihduttajaa korvaamaan joko yhden tai kaksi ateriaa päivässä ateriankorvikkeilla. Parhaiten ateriankorvikkeet toimivatkin, kun ne yhdistetään muuten terveelliseen ruokavalioon. Pelkästään ateriankorvikkeilla laihduttaminen vaatii lujaa itsekuria ja sitä suositellaan vain vaikeasti ylipainoisille.

Juoma on nopea ja kätevä välipala

Kohtuullisen vähäkalorisilla ateriankorvikkeilla on kätevää korvata vaikkapa iltapäivän välipala sekä iltapala. Välipalaksi nopea ja kätevä ateriankorvikejuoma sopii hyvin senkin vuoksi, että siinä on matala glykeeminen indeksi, jolloin se nostaa veren sokeripitoisuutta hitaasti eikä näin aiheuta verensokerin heilahtelusta johtuvaa väsymystä. Ateriankorvikejuomia ei suositella ollenkaan lapsille ja nuorille, raskaana oleville tai imettäville tai syömishäiriöisille.

Ateriankorvikejuomia on joka lähtöön: smoothieita, pirtelöitä, proteiinijuomia sekä monia muita. Myös makuja löytyy jokaisen mieleen aina trooppisista hedelmistä suklaaseen.

Siirry alkuun