Luontaistuotteet.com

Acai-marja on brasilialainen antioksidanttipommi

Acai-marja on Brasilian lahja maailmalle. Terveysintoilijat ympäri maailmaa ovat ottaneet innosta hihkuen tämän superterveellisen marjan vastaan. Vaikka acai on pieni, sen vitamiini- ja antioksidanttitasot ovat sitäkin suuremmat. Jo Amazonin alkuperäisasukkaat käyttivät tätä palmun latvassa kasvavaa terveyspommia nimenomaan sen parantavien vaikutusten vuoksi. 

Acai-marja parantaa vastustuskykykä ja auttaa painonhallintaan

Acai on varsinainen superfood, ja se onkin kiirinyt erääksi tämän hetken suosituimmista terveystuotteista. Acai on Brasilian vastine meidän mustikallemme. Päiväntasaajan polttavan auringon alla se on kehittänyt jopa mustikkaankin verrattuna 6-kertaisen antioksidanttimäärän. Lisäksi siinä on paljon vitamiineja sekä eri mineraaleja kuten rautaa ja kaliumia, kuitua ja proteiinia sekä omega 3-,6- ja 9-rasvahappoja. Marja edistää terveyttä monin eri tavoin: suojaa vastustusykyä, lisää elinvoimaa, auttaa painonhallinnassa kiihdyttäen aineenvaihduntaa, lisää energisyyttä, kohottaa mielialaa, parantaa silmäongelmia ja unenlaatua ja jopa ehkäisee syöpää. 

Acai-marjoja voi käyttää monipuolisesti aivan kuin muitakin marjoja vaikka puuron, smoothien, jogurtin, teen tai jäätelön kanssa tai ihan vain sellaisenaan.

Siirry alkuun